top of page

Bröllopsvideograf & DJ i ett oslagbart paket!

Huvudfördelarna med att boka DJ och filmning från samma leverantör är bl.a. att:
 

  • Ni får ett oslagbart paketpris för både DJ och Filmning av ert bröllop eftersom ni beställer två
    tjänster från samma leverantör.

  • Ni behöver bara informera om upplägget och ha kontakt med ett bolag som därmed tar hand om både filmning och DJ - videografen filmar normalt fram t.o.m. första dansen eller tårtan, beroende på vad som sker sist, och sedan tar DJ Fred över (även grundare av VigselDVD.se) - se mer information på hemsidan: www.djfred.se

  • Ni kan under hela kvällen kostnadsfritt använda DJ:ns ljudsystem för bakgrundsmusik och som stämningshöjare till minglet och middagen.

 

  • Ni kan kostnadsfritt använda mikrofon under middagen (tillsammans med ljudsystem - om utrymmet i lokalen tillåter) för toastmaster/toastmadame, tal och ev. uppträdanden etc.. Att uppmuntra gästerna att använda en mikrofon är något vi verkligen kan rekommendera - alltför ofta är det nämligen svårt att höra personer som pratar i en festlokal pga. olika mindre bakgrundsljud såsom tex. gäster som äter, bestick etc. - inget kan förstöra ett tal så mycket som ett tal som inte går att höra.

 

  • Ni kan vara säkra på att få samma goda kvalitet på både ert dansgolv som det oförglömliga minne som förevigas åt er i form av en välgjord film!

vigselfilm_logo_icon.png

Har ni inte beställt DJ till Ert bröllop, fest eller annat event än? eller har ni redan bokat men vill ha ett bättre val? Perfekt! Passa då på att göra något ni inte kommer att ångra och boka DJ från vårt systerbolag DJ Fred - en av södra Sveriges främsta DJs med en bred repertoar och som garanterat får fart på dansgolvet! Filmning fram t.o.m. första dansen eller tårtan (beroende på vad som sker sist) och sedan DJ!

# DJ Fred Logo Svart liten.jpg
bottom of page